Dagens bästa spel

Luzern vinner

Luzern är inte bättre än 8:a i schweiziska Super League efter 17 spelade omgångar men laget är egentligen betydligt mycket bättre än så. I fjol slutade man på en stark andraplats och har kanske de allra röststarkaste supportrarna i ligan i ryggen.  Det har också sett betydlgt mycket bättre ut de senaste veckorna även om man fick stryk borta mot Young Boys senast. Nu ser man ut att ha en lämlig uppgift framför sig då förhållandevis svaga Lausanne Sport kommer på besök.

Lausanne Sport har tagit två raka segrar och har god form för dagen. I dag har man dock lite problem då man saknar två ordinarie försvarare i Gauillaume Katz och Mickaël Facchinetti som båda är avstängda, 32-årige italienaren Sebastein Meoli är en av de som lär ersätta. Man saknar även skadade ivorianske anfallaren Abraham Guie Gneki och det är inte heller troligt att backen Janick Kamber kommer kunna spela.

Speldjävulen har trots Lausannes starka form en känsla av att det kommer bli hemmaseger här. Ettan spelas därför till strax under medelinsats.

Liga: Super League (Schweiz)
Match: Luzern – Lausanne
Speltips: 1
Odds: 1.73 @ Bet365
Högsta odds: 1.80 @ WilliamHill
Insats: 4/10 units
Matchstart: 19.45
Resultat: 0-0 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen