Dagens bästa spel

Bra chans för Bordeaux mot stukat Newcastle

Både Bordeaux och Newcastle är klara för nästa runda av Europa League och ikväll avgörs vem av de båda lagen som blir etta i gruppen. För hemmalaget Bordeaux räcker det med oavgjort och tränaren Francis Gillot har sagt att han kommer göra vissa ändringar i laget, man har dock inte i närheten av de skadeproblem som gästerna Newcastle brottas med. Bortalaget saknar inte mindre 11 spelare och det är inte vilka som helst utan ingen av Steven Taylor, Hatem Ben Arfa, Yohan Cabaye, Gabriel Obertan, Dan Gosling, Haris Vuckic, Ryan Taylor, Demba Ba, Jonas Gutierrex, Cheik Tiote och Davide Santon kommer komma till spel ikväll. Istället kommer bl a ynglingar som Shane Ferguson, Sammy Ameobi och Nile Ranger få chansen från start tillsammans med en eller flera av färskingarna Conor Newton, Yven Moyo, Mehdi Abeid och Adam Campbell. Newcastles tränare Alan Pardew erkänner också att han inte har råd att riskera några spelare med tanke på det hektiska schema som väntar i Premier League i december.

Speldjävulen tror att Bordeaux fixar det här till slut men håller nere insatsen då även hemmalaget kan vara försvagat. Kolla gärna laguppställningar innan start eller följ Speldjävulen på Twitter där startelvorna kommer läggas upp.

Liga: EuropaLeague
Match: Bordeaux – Newcastle
Speltips: 1
Odds: 1.73 @ Bet365
Högsta odds: 1.85 @ Bet Victor
Insats: 2/10 units
Matchstart: 19.00
Resultat: 2-0 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen