Dagens bästa spel

Formstarka Kidderminster vinner igen

Kidderminster har inte mindre än 5 raka ligasegrar och de förväntade playoff-kandidaterna börjar nu äntligen visa sig från sin rätta sida efter en trög inledning på säsongen. Man har även i veckan förstärkt truppen ytterligare då yttern Sean Clancy anlänt gratis efter att ha blivit släppt av Chester nyligen. Han ser ut att gå rakt in i dagens matchtrupp som även välkomnar mittfältaren Kyle Storer tillbaka från avstängning. Borta sedan tidigare är Marvin Johnson, Danny Pilkington och Jack Byrne.

Är Kidderminster formlaget i ligan så är det tvärtom för Dartford som har förlorat sina tre senaste ligamatcher. Man har egentligen heller inte en trupp för att ligga så högt som man gör i tabellen (6:a) och kanske börjar det tuffa spelschemat nu ta ut sin rätt. Man har en duktig anfallare i Harry Crawford (8 mål så här långt), men att det ska räcka till poäng borta mot Kidderminster känns inte troligt.

Liga: Conference League (England)
Match: Kidderminster – Dartford
Speltips: 1
Odds: 1.80 @ Bet365
Högsta odds: 1.83 @ Paddy Power
Insats: 3/10 units
Matchstart: 16.00
Resultat: 5-1 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen