Dagens bästa spel

Marseille besegrar formsvaga St. Etienne

Olympique Marseille har mycket oväntat förlorat sina två senaste ligamatcher hemma på Stade Velodrome och det är verkligen inget som hör till vanligheterna. De fanatiska hemmafansen brukar annars bära laget fram till poängen och att det skulle hända en tredje gång på kort tid känns därmed ganska avlägset. Man repade sig också ganska snabbt efter förlusterna och tog istället två raka bortasegrar (Bastia och Toulouse) på de två senaste ligamatcherna och ligger därmed trots allt väldigt bra placerade i ligan inför juluppehållet. Ett stort plus i hemmalaget är att storstjärnan André-Pierre Gignac ikväll förmodligen gör sin första match från start sedan slutet av oktober då han skadade sig i ligamötet med Troyes. Två inhopp (och ett mål) har det blivit sedan återkomsten och nu är han förmodligen alltså redo att starta en match igen. Saknas gör försvararen Abdallah och mittfältaren Cheyrou, annars är det en stark hemmatrupp som kommer till spel i kvällens match.

St. Etienne har efter en lovande start på säsongen mattats betänkligt på slutet. Det hårda spelschemat i kombination med ett antal skador har gjort att det endast blivit 2 poäng på de 4 senaste ligamatcherna. Senast var man chanslösa hemma mot formstarka Lorient och med skador på en rad viktiga spelare, framförallt i backlinjen, är det inte mycket som talar för poäng i kvällens match heller. Bland de som saknas återfinns Sall, Nicolita, Mignot, Brandao och Alonso.

Ser man till snacket i lagen inför matchen känns det väldigt mycket mer optimistiskt i hemmalaget, som har lovat att sälja sig dyrt för hemmafansen, än det gör i bortalaget.. Speldjävulen tror att det räcker långt och lägger in ett spel på raka ettan till hyfsat odds.

Liga: Ligue 1 (Frankrike)
Match: Marseille – St. Etienne
Speltips: 1
Odds: 1.80 @ Bet365
Högsta odds: 1.85 @ WilliamHill
Insats: 3/10 units
Matchstart: 21.00
Resultat: 1-0 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen