Dagens bästa spel

Sheffield United ser bra ut

Sheffield United ser ut att kunna sluta året som serieledare i League 1 (i ledning för närvarande), då krävs det dock förmodligen seger i en av de två avslutande matcherna. I eftermiddag kommer 23:e placerade Scunthorpe på besök och då ska man ha rikitgt bra chans till 3 poäng. Man har nämligen riktigt bra form för dagen och bortasegern mot duktiga Crawley senast imponerade verkligen. Då var både mittfältaren Kevin McDonald och anfallaren Dave Kitson tillbaka från sina skador och det gjorde att man blev snäppet ännu vassare och fick in ytterligare en dimension i spelet. Tränaren David Wilson hoppas nu man kan bibehålla den goda formen i sin satsning mot Championship.

Scunthorpe har en ganska bedrövlig säsong bakom sig och ligger fast förankrade i bottenskiktet av tabellen. Man tog förvisso en oväntad seger borta mot Leyton Orient senast men innan dess hade man 3 raka förluster i ligan. Man får åter klara sig utan mittbacken David Mirfin och lär få stora problem i eftermiddag mot ett hemmastarkt Sheffield United.

Liga: League 1 (England)
Match: Sheffield United – Scunthorpe
Speltips: Sheffield United AH -1
Odds: 2.08 @ Bet365
Högsta odds: 2.16 @ Pinnacle
Insats: 3/10 units
Matchstart: 16.00
Resultat: 3-0 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen