Dagens bästa spel

Enkel match för Luton

Luton Town var en av de stora favoriterna att ta hem Conference-titeln i år och även om man har varit något av en besvikelse så här långt så hänger man ändå bra med i toppen. Man hade en period i november då man hade förtvivlat svårt att plocka trepoängare men nu tycks formen ha återvänt något och man har tagit två raka hemmasegrar i ligan. Truppen är definitivt en av de bästa i ligan och man har anfallaren bl a Andre Gray i toppform – han dominerade stort i vinsten mot Woking senast. Förutom Gray finns det ytterligare spelare som gör upp en stark offensiv arsenal – Stuart Fleetwood (10 mål) och Scott Rendell (7 mål) drar definitivt sina strån till stacken vad gäller målfabrikation. Förutom Gary Spiller och Garry Richards så har tränaren Paul Buckle en helt frisk trupp av spelare att välja mellan och det ser därför riktigt bra ut inför eftermiddagens batalj.

För motståndet står nämligen Ebbsfleet, ett lag som allt annat än imponerat på slutet. Man har tre raka förluster och försvaret läcker som ett såll. Det har inte heller hjälpt att man tappat anfallaren låneanfallaren Matt Godden som återvänt till Scunthorpe samt mittbacken Patrick Ada som precis börjat avtjäna ett femårigt fängelsestraff för våldtäkt. Man har även frågetecken kring Ashley Carew, Ram Marwa och Moses Ashikodi som alla kommer testas strax innan matchstart.

Speldjävulen tror att hemmalaget är allt för bra här och räknar kallt med att man vinner det här med minst ett par mål.

Liga: Conference League (England)
Match:
Luton – Ebbsfleet
Speltips: Luton AH -1.5
Odds: 2.05 @ Bet365
Högsta odds: 2.12 @ Pinnacle
Insats:
3/10 units
Matchstart:
16.00
Resultat: Uppskjuten. VOID – insatsen återbetalas

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen