Dagens bästa spel

Grimsby vinner mot trötta Lincoln

Grimsby har efter tre raka segrar tagit sig ändå till toppen av tabellen och siktar i eftermiddag på 4:e raka viktorian när mittenlaget Lincoln kommer på besök. En stor fördel för hemmalaget är att matchen man skulle spelat mot Mansfield den 29:e december blev uppskjuten och laget därför har fått 3 dagars extra vila jämfört med gästerna som var inblandade i en tuff 1-1-batalj mot Gateshead. En annan god nyhet för Grimsby är att man förlängt lånet med duktige yttern Marcus Marshall som är spelklar till eftermiddagens match.  Man räknar också med att ha en nära på fullsatt stadion (Blundell Park tar 9546 åskadare) med 7 000 biljetter redan sålda, så räkna med ett kraftigt publikstöd.

Lincoln ligger på en trygg mittenplacering i tabellen men har dålig form för dagen och fick faktiskt stryk av Grimsby på hemmaplan med 1-4 så sent som på annandagen. Att man nu gör sin 3:e match på 7 dagar och sin andra inom loppet av 3 dagar medan hemmalaget har fått vila gör ju inte saken lättare.

Speldjävulen känner sig övertygad om att Grimsby vinner detta och tror att det kan bli med mer än ett måls marginal.

Liga: Conference League (England)
Match:
Grimsby – Lincoln
Speltips: Grimsby AH -1
Odds: 2.05 @ Bet365
Högsta odds: 2.05 @ Bet365
Insats:
5/10 units
Matchstart:
16.00
Resultat: 1-1 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen