Dagens bästa spel

Ny anfallsstyrka i Atromitos

Atromitos ligger trots stora problem med målskyttet på en fin fjärdeplats i grekiska Super League när halva säsongen har spelats. Man hoppas nu ha hittat en lösning på målskytteproblemen i och med värningen av portugisen Fabio från Annagenisi Giannitsa – han går rakt in i truppen till kvällens match mot ö-laget Kerkyra från Korfu. Hemma på Stadio Peristeriou är man i vanlig ordning urstarka med endast 5 tappade poäng på hela säsongen. Det ska även nämnas att laget har en ny tränare i Nikos Anastopoulos sedan f.d. tränaren Dusan Bajevic sagt upp sig efter cupförlusten mot Olympiakos Volon.

Kerkyra har gått dåligt i ligan en längre tid och har endast tagit en poäng på sina 5 senaste ligamatcherna och endast 12 poäng på 15 matcher på hela säsongen. Man har inte heller lyckats med några spektakulära värvningar i januari än så länge så man kan få det rejält tufft att klättra från sin jumboplats.

Speldjävulen tror att hemmalaget är bra nog att vinna det här med ett par bollar men nöjer sig med att spela Asian -handicap -1 (pengarna tillbaa vid vinst med “bara” ett mål).

Liga: Super League (Grekland)
Match:
Atromitos – Kerkyra
Speltips: Atromitos AH -1
Odds: 1.95 @ Bet365
Högsta odds: 1.98 @ Pinnacle
Insats:
3/10 units
Matchstart:
16.15
Resultat: 2-0 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen