Dagens bästa spel

Fleetwood vinner mot svaga Rovers

Fleetwood har gått mycket bra under nye managern Graham Alexander även om man åkte på stryk borta mot formstarka Northampton senast. Det var dock den första förlusten under Alexander så här långt och man siktar nu på att hitta tillbaka till “winning ways” igen. Man gör det med anfallsförvärvet Jamille Matt i truppen – Matt som gjort 8 mål på 8 matcher för Kidderminster i Conference League i år och är klubbens dyraste förvärv någonsin. Ett annat nyförvärv, Gareth Evans, som anlänt från Rotherham lär göra debut från start i eftermiddag efter att ha börjat på bänken senast. Dessutom gjorde mittfältaren Anthony Barry sina första 45 minuter senast efter en långvarig skada och kan bli en viktig kugge för laget i vår. Det ser med andra ord väldigt lovande ut inför dagens match mot jumbon Bristol Rovers.

Bristol Rovers har varit en stor besvikelse i år och är nu sist i tabellen med 22 poäng på 25 spelade matcher. Det gjorde att tränaren Mark McGhee fick sparken i december och ersattes av John Ward – något större lyft har man ännu inte kunnat skönja dock. Ward är heller inte hjälpt av att ha en rad nyckelspelare på skadelistan, till dagens match saknar man målvakten Scott Bevan, försvararna Adam Virgo och Garry Kenneth, kaptenen Matt Gill samt anfallaren Matt Harrold och lagets stjärna David Clarkson.

Inga roliga nyheter för Bristol Rovers alltså och Speldjävulen har mycket svårt att se att man ska kunna få med sig något från den här matchen. Raka ettan fanns till över 1.70 när jag började skriva reken men har nu sjunkit något. Den modige drar till med ett handicapspel, -1 finns till över 2 ggr pengarna.

Liga: League Two (England)
Match:
Fleetwood – Bristol Rovers
Speltips: Fleetwood AH -1
Odds: 2.00 @ Bet365
Högsta odds: 2.08 @ Pinnacle
Insats:
4/10 units
Matchstart: 16.00
Resultat: 0-3 pinsam förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen