Dagens bästa spel

Nystart ger vinst för Monaco

Det råder ingen tvekan om att Monaco har det överlägset bästa materialet i franska Ligue 2 och därför är en 3:e plats efter halva säsongen en besvikelse. De ryska storägarna kräver nu bättring, för allt annat än serieseger och uppflyttning skulle ses som ett fiasko. Man kan också gå upp i serieledning igen om man vinner sin hängmatch mot Laval ikväll. Förutsättningarna är mycket goda då man än så länge fått behålla skyttekungen Ibrahima Touré (16 mål) trots intresse från bl. a. Liverpool. Tränaren Claudio Raniero har också en helt frisk trupp, så när som på mittfältaren David Ndinga, till sitt förfogande. Svenske Emir Bajrami är en av de som hoppas på en plats i startelvan.

Laval är ligans formsvagaste lag (4 raka förluster) och har problem med både skador och avstängningar. Man saknar inte mindre än 5 spelare till kvällens drabbning där Lindsay Rose och Gaëtan Belaud är avstängda och Lhadji Badiane, Jerome Lebouc och Arnaud Balijon är skadade. Att då åka till bortamatch mot Monaco är inte det roligaste.

Speldjävulen tror helt enkelt att Laval är chanslösa här och litar på att Monaco vinner, troligtvis även med mer än ett mål.

Liga: Ligue 2 (Frankrike)
Match:
Monaco – Laval
Speltips: Monaco AH -1
Odds: 1.85 @ Bet365
Högsta odds: 1.92 @ Pinnacle
Insats:
4/10 units
Matchstart: 20.30
Resultat: 1-1 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen