Dagens bästa spel

United satsar på FA-cupen

Manchester United har gått länge utan en FA Cup-titel och det är något Sir Alex Ferguson nu vill ändra på. Det är därför troligt att man ställer upp med en stark startelva i kvällens omspel mot West Ham i cupens tredje omgång. Bland annat är både Wayne Rooney och Nani tillbaka från skador och har sett heta ut på träningarna i veckan. Ashley Young, Johnny Evans är skadade och Nemanja Vidic vilas förmodligen men United har en bred trupp och hemma på Old Trafford är man som bekant urstarka.

West Ham har gått lite kräftgång i ligan och har nu stora problem med skador, framförallt i försvaret. James Collins, Joey O’Brien och George McCartney är alla borta vilket gör att managern Sam Allardyce endast har tre försvarare kvar att skapa en backlinje av. Dessutom får man klara sig utan nyförvärven Wellington Paulista och Marouane Paulista som inte är spelklara här samt Andy Carroll som är skadad och Modibo Maiga som spelar afrikanska mästerskapen.

Speldjävulen tror att Manchester United gör processen kort med West Ham och vinner det här med minst två mål.

Liga: FA-Cupen (England)
Match:
Manchester United – West Ham
Speltips: Manchester United AH -1.5
Odds: 1.80 @ Bet365
Högsta odds: 1.81 @ Pinnacle
Insats: 3
/10 units
Matchstart: 21.05
Resultat: 1-0 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen