Dagens bästa spel

For the love of God Leeds

Leeds har varit ett av de mest opålitliga lagen i England ett antal säsonger nu och det bär därför lite emot att backa dem som dagens bästa spel. Nu har man dock en ytterst lämplig uppgift när formsvaga jumbon Bristol City kommer på besök. Leeds har varit bedrövliga på bortaplan i år men hemma på Elland Road är man svårslagna och har 5 raka segrar. Man får klara sig utan skadade backen Adam Drury men mittfältarna Michael Tonge och Everton-lånet Ross Barkley, liksom målvakten Paddy Kenny och mittbacken Alan Tate, är tillbaka efter att ha vilats i FA-cupmötet med Birmingham i veckan.

Bristol City ligger som nämnts sist i tabellen och åkte på en riktig stjärnsmäll hemma mot Leicester senast (0-4). Det resulterade i att tränare Derek McInnes fick sparken och istället ersattes av Sean O’Driscoll, som själv fick sparken från Nottingham nyligen. O’Driscoll har sannerligen ingen lätt uppgift framför sig då stjärnmittfältaren Albert Adomah är iväg på afrikanska mästerskapen med Ghana, mittfältskollegan Marvin Elliot är skadad, försvararna Matthew Bates och Mark Wilson sitter på utgående kontrakt och därför inte är med i truppen och försvararen Stephen McManus har återvänt till Middlesbrough efter sitt lån i klubben. Dessutom har bäste målskytten Sam Baldock problem med vaden och testas strax före matchstart.

Inga roliga nyheter i bortalaget alltså och dessutom är Leeds nu “skyldiga” Speldjävulen lite framgång efter att ha svikit ett antal gånger tidigare. Så for the love of God Leeds, ta er samman och ta en trepoängare den här gången.

Liga: Championship (England)
Match:
Leeds – Bristol City
Speltips: 1
Odds: 1.85 @ Bet365
Högsta odds: 1.89 @ Pinnacle
Insats:
3/10 units
Matchstart: 16.00
Resultat: 1-0 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen