Dagens bästa spel

Bournemouth tar nya tag

Bournemouth åkte på sin första förlust på 15 matcher senast när formstarka Walsall blev för svåra på bortaplan. Bournemouth har dock gått från att vara ett bottenlag till att ha häng på kvalplatserna och mycket av äran ska gå till den återvändande tränaren Eddie Howe. Sedan Howe tog över laget har man alltså gått som tåget och att det skulle komma en förlust till slut var bara att vänta. Även om man ikväll förmodligen saknar både Marc Pugh och Harry Arter bör man ändå ha en riktigt bra chans mot i stort sett avsågade jumbon Hartlepool. Tillbaka i laget är också veteranmittfältaren Richard Hughes som stod över matchen senast men tränade med laget igår.

Hemmalaget Hartlepool har förvisso inga nya skador eller avstängningar utan kan ställa upp med samma lag för fjärde matchen i rad. Man har dock visat sig vara ett nummer för små i den här divisionen och det ska till ett mirakel om man hänger kvar.

Speldjävulen räknar med att Howes mannar tar sig samman och besegrar Hartlepool i jakten på en av de eftertraktade playoff-platserna.

Liga: League One (England)
Match:
Hartlepool – Bournemouth
Speltips: 2
Odds: 1.95 @ Bet365
Högsta odds: 2.00 @ Pinnacle
Insats:
3/10 units
Matchstart: 20.45
Resultat: 1-2 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen