Dagens bästa spel

Skador bäddar för Porto B

Speldjävulen tycker sig ha hittat ett mycket intressant spel i portugisiska andradivisionen till kvällen. Det är i matchen Porto B – Portimonense där bortalaget har åkt på en rad skador och avstängningar och dessutom har tveksam bortaform. Det är så illa att tränaren Lazaro Oliveira fått kalla alla tillgängliga spelare (16 stycken) till kvällens drabbning. De som missar matchen med skadeproblem är försvararen Patrizio Frau, mittfältarna Erick, Roberto och Fabio Felicio samt anfallarna Luis Carlos och Mendes. Som om inte det vore nog är en annan försvarare, Ivo Nicolau, avstängd. Tunga papper alltså framför allt när man har en resa till huvudstaden framför sig.

Porto B har det bättre ställt och saknar endast anfallaren Toze (uppkallad till A-laget) från segermatchen mot Uniao Madeira senast. I truppen finns bl a spännande brassen Guillherme Dellatorre som redan hunnit med 6 mål den här säsongen från sin mittfältsposition. Porto B består nästan uteslutande av orutinerade (men ack så lovande) ynglingar men har även den 35-årige rutinerade mittbacken Ze Antonio i laget som sprider lugn omkring sig.

Speldjävulen tror att det prekära skadeläget gör att den här uppgiften blir allt för tuff för bortalaget och litar på att Porto B fixar en ny trepoängare.

Liga: Liga de Honra (Portugal)
Match:
Porto B – Portimonense
Speltips: 1
Odds: 1.91 @ Bet365
Högsta odds: 1.97 @ Pinnacle
Insats:
4/10 units
Matchstart: 19.00
Resultat: 2-1 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen