Dagens bästa spel

Shakhtar leder mot IFK redan i paus

Shakhtar Donetsk har som bekant ett av Europas bästa klubblag med stjärnor som Fernandinho, Willian, Alex Teixeira och Marko Devic för att nämna några. Man har också i januari lyckats med en riktig prestigevärvning då man hann före bl a Chelsea till Metalist Kharkivs brasse Taison. En fantastiskt bra fotbollsspelare som hade förstärkt vilket storlag som helst i Europa. Man har hittills också fått behålla alla sina stjärnor och satsar nu hårt på Champions League i vår där man hoppas kunna nå väldigt långt. I dag träningsspelar man mot IFK Göteborg i Copa del Sol i La Manga i Spanien och ska naturligtvis ha en riktigt bra chans oavsett vilket lag man ställer upp med. Någon startuppställning har inte kommit ut ännu men alla stjärnor utom tjeckiske mittfältaren Tomas Hübschman var i alla fall med på planet i Spanien.

IFK Göteborg hoppas efter besvikelsen förra säsongen att kraftigt förbättra sig i år. I kväll spelar man första träningsmatchen för säsongen och får klara sig utan stjärnan Tobias Hysén som är kvar i Thailand med landslaget. Jakob Johansson är dock tillbaka och går direkt in i startelvan men det kan tänkas att han kan var lite seg efter den långa resan. IFK:s startuppställning har redan kommit och det är väl inte så stjärnorna i Ukraina darrar direkt.

Så här formerar sig Göteborg:
Marcus Sandberg – Mikael Dyrestam, Mattias Bjärsmyr, Kjetil Waehler, Ludwig Augustinsson – Nordin Gerzic, Jakob Johansson, Philip Haglund, Sam Larsson – Daniel Sobralense, David Moberg Karlsson.

Speldjävulen tror att Shakhtar, som för övrigt leder den starka ukrainska ligan överlägset, är på tok för bra här och redan leder i halvlek och sedan vinner matchen. Det blir därmed också dagens bästa spel.

Liga: Copa del Sol (vänskapsmatch)
Match:
Shakhtar Donetsk – IFK Göteborg
Speltips: Shakhtar Donetsk HT/FT
Odds: 1.73 @ Bet365
Högsta odds: 1.91 @ Paddy Power
Insats:
3/10 units
Matchstart: 19.00
Resultat: 2-1 (0-0) förlust…

2 Kommentarer

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen