Dagens bästa spel

Nu tar det roliga slut för Torino

Torino har gått mycket bra i ligaspelet på slutet och är faktiskt obesegrade i fem raka matcher. Det har gjort att man har tagit sig bort från bottenträsket och numera befinner sig på ganska säker mark på en 12:e plats i tabellen. Nu stöter man dock på betydligt värre motstånd när man tvingas resa till Milano för bortamatch mot Inter i söndags kvällsmatch i Serie A. Man saknar dessutom fortfarande försvararen Angelo Obinna samt unge anfallaren Abou Diop och lär få bekänna färg i afton.

Inter har gått lite kräftgång på slutet men förlusterna har framförallt kommit på bortaplan och hemma på San Siro har man inte förlorat sedan 23:e september förra året. Nu får man dessutom tillbaka anfallsstjärnan Antonio Cassano som missade ligamötet med Roma senast och tränaren Andrea Stramaccioni har betonat att det här är en otrolig viktig match i racet om ligatiteln och att inga misstag får göras.

Speldjävulen tar Intertränaren på hans ord och litar på att hemmalaget fixar det här.

Liga: Serie A (Italien)
Match:
Inter – Torino
Speltips: 1
Högsta odds: 1.71 @ Pinnacle
Insats:
4/10 units
Matchstart: 20.45
Resultat: 2-2 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen