Dagens bästa spel

Kris i Pompey – bra chans för Notts Co

Portsmouth är det stora krislaget i det engelska ligasystemet och har extremt svårt att få ekonomin att gå ihop. Det har gjort att man blivit tvungna att släppa iväg spelare efter spelare i jakten på att dra ner på kostnaderna och nyligen blev läget så akut att ett stort antal A-lagsspelare släpptes på en och samma gång. Det gör att tillfällige managern Guy Whittingham nu har en trupp bestående till största delen av ungdomar och spelare på korttidskontrakt, bland dem hittar vi svenskbekantingen James Keene som är på ett månadslångt lån från Elfsborg och gjorde sin debut senast. Det har också gått över 100 dagar (15 matcher) sedan man senast vann en match och senast nådde man en ny botten då man fick stryk hemma mot jumbon Hartlepool på hemmaplan. Sedan dess har man även hunnit med att tappa ytterligare en spelare då mittfältaren Darrel Russell valde att inte förlänga sitt månadslånga kontrakt.

Notts County har en ganska dunkel form men har varit extremt bra på bortaplan i år och förlorade faktiskt sin första bortamatch för säsongen i helgen. Nu har man givetvis ett ypperligt tillfälle att komma tillbaka till vinnarstilen och ta upp jakten på kvalplatserna till Championship. Man får dessutom tillbaka anfallaren Francois Zoko från avstängning. Man saknar förstemålvakten Bartosz Bialkowski men 19-årige tyske Fabian Speiss visade senast att han är en fullgod ersättare.

Portsmouth hopplock av spelare bör inte ha mycket till chans här och tvåan måste därför synas till godkänt odds.

Liga: League One (England)
Match:
Portsmouth – Notts County
Speltips: 2
Odds: 1.83 @ Bet365
Högsta odds: 1.87 @ Pinnacle
Insats:
3/10 units
Matchstart: 20.45
Resultat: 0-2 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen