Dagens bästa spel

Celtic kör över Kilmarnock

Celtic åkte mycket oväntat ur skotska ligacupen efter förlust mot St Mirren med 2-3 i söndags. Man är därför rejält revanschsugna nu och Celtic-tränaren Neil Lennon, som var mycket upprörd efter förlusten, säger in en kommentar att han förväntar sig en rejäl reaktion från spelarna i kvällens ligamatch mot Kilmarnock. Man får klara sig utan skadade förstemålvakten Fraser Forster (Lukasz Zaluska ersätter) men annars är det en frisk trupp som står till Lennons förfogande.

Kilmarnock ligger på en svag 8:e plats i ligan och har under de senaste veckorna blivit plockade på ett antal nyckelspelare. Försvararen Michael Nelson har skrivit på för Bradford och mittfältarna Liam Kelly och Gary Harkins har lämnat för Bristol City och Dundee respektive. Lagets manager Kenny Shiels, som för övrigt är avstängd i kvällens match, har filosofin att om en spelare inte är 100% motiverad att spela för klubben så är det bättre att han lämnar, oavsett om han är stjärna eller inte. Klubben har dessutom ekonomiska problem vilket gör att man nu satsar på att flytta upp spelare från ungdomsakademin istället för att värva. Shiels har också bekräftat att han kommer att släppa fram minst 5 av de yngre spelarna i dagens startelva och därför vilar några av de mer rutinerade. Dels för att de ska få erfarenhet men också för att man har en viktig cupmatch mot Inverness på söndag där chanserna att vinna bedöms som betydligt större än i en bortamatch på Celtic Park.

Speldjävulen litar på att Celtic gör processen kort med motståndet här och tror att resultatet kan rinna iväg till slut. Dagens bästa spel blir därför att hemmalaget gör över 2.5 mål, något som man för övrigt lyckats med i sina två senaste hemmamatcher.

Liga: Premier League (Skottland)
Match: Celtic – Kilmarnock
Speltips: Celtic över 2.5 mål
Odds: 1.80 @ Bet365
Högsta odds: 1.91 @ Ladbrokes
Insats: 3/10 units
Matchstart: 20.45
Resultat: 4-1 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen