Dagens bästa spel

Skador i Ajaccio öppnar för Lens

Lens har gått lite knackigt i ligan på slutet med en rad oavgjorda resultat men har gått desto bättre i cupen där man bl a slagit ut Ligue 1-laget Rennes. För att man inte ska halka för långt efter i racet om uppflyttningsplatserna till högstaligan är det oerhört viktigt att man vinner kvällens hemmamatch mot bottenlaget Gazelec Ajaccio. Man saknar skadade Pierre Ducasse och Samba Sow som är iväg med Mali på afrikanska mästerskapet men annars är det en fullt frisk trupp som ställs på benen.

Gazelec Ajaccio är ligans sämsta bortalag (6 poäng) och är nu näst sist i tabellen efter två raka förluster. Man har dessutom en hel del folk borta här och saknar målvakten Clement Maury, försvararna Ibrahim Rachidi och Roderic Filippi, mittfältarna Pierre-Francoi Sinapi, Mickaël Seymand och anfallaren Nicolas Verdier.

Ett Lens i poängbehov ska helt enkelt vara snäppet bättre här då Gazelec Ajaccio dessutom har en hel del spelare borta.

Liga: Ligue 2 (Frankrike)
Match: Lens – Gazelec Ajaccio
Speltips: 1
Odds: 1.73 @ Bet365
Högsta odds: 1.80 @ Ladbrokes
Insats: 3/10 units
Matchstart: 20.00
Resultat: 2-0 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen