Dagens bästa spel

Wolfsburg siktar uppåt i tabellen

Wolfsburg har ett mycket individuellt skickligt lag med mer eller mindre stjärnspelare på många positioner, tag bara Simon Kjaer, Diego, Ivica Olic och målsprutan Bas Dost för att nämna några. Att man då ligger på 13:e plats i tabellen får närmast anses som en katastrof men mycket av det hade nog att göra med att den tidigare tränaren Felix Magaths hårdföra metoder inte passade in på just den här gruppen. Han klev åt sidan i december och istället har Dieter Hecking tagit över och man har redan sett en viss ljusning i spelet även om det blev stryk mot Hannover senast. Nu tar man emot bottenlaget Augsburg på hemmaplan och då måste chansen vara god till 3 nya poäng.

Augsburg är ligans näst sämsta bortalag där man endast mäktat med 6 poäng på hela säsongen. Man saknar nu också anfallaren Artistide Bancé som är iväg på afrikanska mästerskapen med Burkina Faso samt har frågetecken kring Daniel Baier, Ja-Cheol Koo och Ronny Philp som åkte på småskavanker mot Schalke senast. Borta sedan tidigare är dessutom målvakten Simon Jentzsch.

Även om Augsburg har visat bättre form på slutet så ska Wolfsburg vara det klart bättre laget här. Då är odds över 1.90 ganska lockande.

Liga: Bundesliga (Tyskland)
Match: Wolfsburg – Augsburg
Speltips: 1
Odds: 1.91 @ Bet365
Högsta odds:2.00 @ 10bet
Insats: 3/10 units
Matchstart: 15.30
Resultat: 1-1 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen