Dagens bästa spel

Stort manfall i Portimonense

Feirense har väl inte direkt rosat marknaden på slutet och har bara en seger på sina 6 senaste ligamatcher. Dock är man riktigt starka hemma på Estadio Marcolino de Castro där man inte förlorat sedan augusti förra året och bl a tagit poäng mot formstarka topplagen Belenenses och Leixoes i sina två senaste. Nu har man en till synes lämplig uppgift när mittenlaget Portimonense kommer på besök, man har även förstärkt laget i januari i form av målvakten Carlos (Bucaspor), backarna Filipe Babo (Tirsense) och Julio Cesar (Moreirense) samt anfallaren Samir (Braganca). Till kvällens match saknar man endast skadade backen Serginho och avstängde mittfältaren Diogo Cunho och hoppas med en vinst kunna klättra från sin 15:e plats i tabellen.

Portimonense är återigen hårt drabbade av både skador och avstängningar och saknar inte mindre än 7 spelare till kvällens drabbning. Sedan tidigare är Erick, Mendes, Luis Carlos och Fabio Felicio skadade och nu får man även klara sig utan avstängda trion Madeira, Zambujo och Chico. Det gör att tränaren Lazaro Oliveira endast har 16 spelare i truppen tillgängliga för spel och får även klara sig utan nyförvärvet Anselmo som ännu inte hunnit bli spelklar efter sin övergång från iranska Tractor Sazi.

Speldjävulen tror att man har lite för många spelare borta i Portimonens för att lösa det här och tar raka ettan på Feirense till klart godkänt odds.

Liga: Liga de Honra (Portugal)
Match: Feirense – Portimonense
Speltips: 1
Odds: 1.95 @ Bet365
Högsta odds: 2.00 @ Pinnacle
Insats:
3/10 units
Matchstart:
16.00
Resultat: 3-3 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen