Dagens bästa spel

Det måste bara bli Monaco

Monaco har svikit Speldjävulen minst ett par gången det gångna året och nu är det dags att betala tillbaka för förtroendet. Man har nämligen en mycket lämplig uppgift framför sig i afton då man åker till bottenlaget Arles för match i den 23:e omgången av franska Ligue 2. Monaco har i januari återigen öppnat plånboken och förstärkt en redan mycket stark trupp ytterligare med värvningarna av mittfältarna Carl Medjani (Ajaccio) och Mounir Obbadu (Troyes) samt anfallaren Emmanuel Riviere (Toulouse) – alla tre är redo att göra sina debuter i kväll. Även rutinerade målvakten Flavio Roma är med i truppen för första gången den här säsongen medan den enda som saknas är försvararen Gerogios Tzavelas som är avstängd.

Hemmalaget Arles värvade inte mindre än 12 nya spelare inför den här säsongen och hoppades på så sätt kunna vara åtminstone ett mittenlag trots att experterna menade att man skulle hålla till i botten. Nyförvärven har dock inte producerat som man hoppats och man är nu fyra från slutet när lite mer än halva säsongen har spelats. Man har fyllt på truppen ytterligare i januari, bl a har anfallaren Raphaël Caceres anslutit från Dijon, men har trots det en ganska svag trupp som får nog får finna sig i att försöka hålla sig kvar i divisionen.

Speldjävulen tror att Monaco, med ytterligare förstärkt trupp, ska dra det längsta strået här – det är trots allt sådana här matcher man måste vinna om man ska komma iväg med ligatiteln när serien summeras i slutet av maj.

Liga: Ligue 2 (Frankrike)
Match: Arles – Monaco
Speltips: 2
Odds: 2.00 @ Bet365
Högsta odds: 2.10 @ WilliamHill
Insats: 3/10 units
Matchstart: 20.30
Resultat: 0-2 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen