Dagens bästa spel

Englands U21 är för starka för Sverige

I kväll bjuder Speldjävulen på ett speltips från en match han har haft under uppsikt de senaste dagarna och när nu oddsutvecklingen visat sig gynnsam kliver den in som dagens bästa spel på bloggen. Matchen i fråga är kvällens träningslandskampen mellan England och Sveriges U21-landslag på Bank’s Stadium i Walsall. England har som vanligt en stark trupp beståendes av ett flertal spelare till vardags hemmahörande i Premier League. Från Liverpool ser vi t. ex. Andre Wisdom, Jonjo Shelvey, Jordan Henderson och Jack Robinson där de tre förstnämnda har fått en hel del speltid i år. Vi hittar även spelare som Connor Wickham (Sunderland) och Luke Shaw (Southampton) och till det kryddor som United-förvärvet Wifred Zaha (Crystal Palace, Tom Ince (Blackpool) och Will Hughes (Derby) från Championship. Det är med andra ord ett mycket, i U21-sammanhang, starkt lag som ställs på benen även om stjärnor som Phil Jones, Raheem Sterling och Nathaniel Clyne tvingats tacka nej i sista stund.

Sverige tar ganska lätt på kvällens drabbning och ser istället matchen som ett läge att testa spelare som tidigare inte fått chansen. Förbundskaptenen Håkan Ericson säger så här i en kommentar:  “Matchen mot England ser vi som en inventering där vi provar nytt, sen ska truppen börja ta mer fast form. Den här gången tittar vi på ett antal spelare som inte var med mot Tjeckien. Ett par ställer jag över för jag vet var jag har dom”. De som får ledigt är bl a Simon Thern, Robin Quaison och Victor Cleasson som alla var med under januariturnén med A-landslaget. Istället får spelare som Tobias Malm, Sam Larsson, Amin Nazari, Andreas Linde och August Strömberg chansen att visa framfötterna.

Visst har Sverige duktiga spelare som Mikael Ishak, Oskar Hiljemark, Christoffer Nyman och Branimir Hrgota i truppen men Spedjävulen har samtidigt svårt att se någon av dem nosa på en plats i ett Premier League-lag. Dagens bästa spel blir därför Asian Handicap -1 på hemmalaget, vilket känns ganska tryggt då det blir pengarna tillbaka vid eventuell vinst med “bara” ett mål.

Liga: Träningslandskamp U21
Match:
England U21 – Sverige U21
Speltips: England U21 AH-1
Odds: 1.98 @ Bet365
Högsta odds: 2.10 @ Paddy Power
Insats:
5/10 units
Matchstart: 20.30
Resultat: 4-0 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen