Dagens bästa spel

Det blir mål för offensiva Belgien

Belgien har ett av de mest intressanta och lovande fotbollslandslandslagen i Europa, ja kanske i hela världen. Här finns talang i överflöd vilket gjorde att man i senaste VM-kvalmatchen hade en avbytarbänk bestående av Eden Hazard (Chelsea), Kevin Mirallas (Everton) och Simon Mignolet (Sunderland) – inte många landslag skulle kunna matcha det. I startelvan den gången fanns spelare som Moussa Dembélé, Axel Witsel, Christian Benteke, Vincent Kompany samt ett antal stjärnor till. Man toppar också sin VM-kvalgrupp före Kroatien och Serbien och i förberedelse till bortamatchen mot Makedonien i slutet av den här månaden tar man sig ikväll an Slovakien i en träningslandskamp hemma i Brygge. Förbundskaptenen Marc Wilmots har aviserat en nykomponerade backlinje med Alerweireld, Van Buyten, Lombaerts och Vertonghen framför Gillet i målet, detta då Vincent Kompany, Thomas Vermaelen och Steve Defour inte kan medverka. Framåt ser man ut att strarta med Aston Villas Christian Benteke och Romelu Lukaku, till vardags i West Bromwich Albion.

Slovakien slickar fortfarande såren efter den förnedrande 0-3-förlusten i sin senaste träningslandskamp borta mot ärkerivalen Tjeckien. Nu åker man alltså till Belgien i sina förberedelser inför VM-kvalmatch mot Litauen i mars och man får göra det utan försvararen Rardoslav Zabavnik samt anfallarna Vladimir Weiss och Martin Jakubko. Det kan bli en väl för tuff uppgift.

Speldjävulen tror ganska hårt på att Belgien fixar en vinst här men med tanke på att man testar lite nytt i försvaret, samt en ny målvakt, blir istället dagens bästa spel att hemmalaget gör minst två mål i matchen. Det har man nämligen definitivt kapacitet att göra.

Liga: Träningslandskamp
Match: Belgien – Slovakien
Speltips: Belgien ö 1.5 mål
Odds: 1.73 @ Bet365
Högsta odds: 1.80 @ Ladbrokes
Insats: 4/10 units
Matchstart: 20.45
Resultat: 2-1 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen