Dagens bästa spel

Grimsby vinner komfortabelt

Grimsby har efter en serier med bra resultat (11 raka utan förlust) klättrat upp i toppen av engelska Blue Square Premier (Conference League) och har i eftermiddag en lämplig uppgift när formsvaga Telford kommer på besök. Hemmalaget har även gjort fina nyförvärv i januari då man förstärkt med duktige mittfältaren Jamie Devitt från Hull samt anfallarna Richard Brodie (Morecambe), Ross Hannah (Bradford) och Lenell John-Lewis (Bury). Det gör att man nu har ett ännu slagkraftigare lag och ser nu ut att infria förhandsväntningarna som fanns på laget inför säsongen.

Telford var inför säsongen tippade att vara en av kandidaterna att åka ur och det är väl egentligen inte mycket som talar för att det ska gå på annat sätt. Man har extremt svag form för dagen och har inte vunnit i ligan på hela 17 (!) matcher. Man har försökt stoppa fallet genom att låna in tre spelare i februari – Ian Craney, Bagasan Graham och Charlie Henry men har samtidigt tappat mittfältaren Gerard Kinsella som har återvänt till Fleetwood så så mycket starkare är man egentligen inte.

Speldjävulen tror inte Grimsby kommer slappna av här utan fortsätter i full fart mot uppflyttning till League 2. Känslan är att man kan vinna det här med minst ett par mål.

Liga: Conference League (England)
Match: Grimsby – Telford
Speltips: Grimsby AH -1.5
Odds: 2.15 @ Bet365
Högsta odds: 2.25 @ Pinnacle
Insats:
3/10 units
Matchstart:
16.00
Resultat: 1-0 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen