Dagens bästa spel

Sporting fortsätter klättringen

Sporting Lissabon har med framgång rekats på bloggen tidigare och nu är det dags att plocka fram det stapplande storlaget igen. I dag har man nämligen match hemma på Estadio José Alvade mot tämligen svaga Maritimo. Sporting har gjort en del ändringar i januarifönstret har bland andra plockat in Ze Roberto (Santos), Joaozinho (Beira-Mar), Seejou King (Nordsjälland), Hugo Ventura (Porto) och Miguel Lopes (Porto) samtidigt som man tappat ett antal spelare till andra klubbar. Känslan är att laget är ungefär lika slagkraftigt som tidigare, dvs. bättre än vad tabelläget visar. Man har även plockat upp supertalangen Bruma som imponerat i Sporting B där han gjort 7 mål samt chilenaren Diego Rubio som även han har gjort det bra i Sportings andralag. Man har även gjort ändringar i ledarstaben där huvudtränaren Franky Varcauteren fick sparken i början av januari och ersattes av Jesualdo Ferreira – en liten bättring har trots förlusten senast kommit med det bytet.

Maritimo har inte någon vidare säsong bakom sig och får mycket svårt att upprepa fjolårets fina femteplats. Man har efter försäljningen av skyttekungen Papa Diawara under förra säsongen haft svårt att hitta en ersättare och är det lag som gjort minst mål i hela ligen (16 st). Senast blev det stryk med 2-4 borta mot Gil Vicente och även om man får tillbaka Heldon och Salin här så får man det tufft.

Speldjävulen finner inget jättevärde här och väljer därför att endast spela med låg insats.

Liga: Primeira Liga (Portugal)
Match: Sporting Lissabon
Speltips: 1
Högsta odds: 1.70 @ Pinnacle
Insats:
2/10 units
Matchstart: 17.00
Resultat: 0-1 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen