Dagens bästa spel

Napoli är numret för stora för Plzen

Santa Cruz var en chansning som inte gick hem – minst sagt. Dock är en förlust en förlust hur stora siffrorna än blir och det delas som bekant inte ut några tröstpriset för hedersamma förluster i spelets värd. Men visst var det ett uselt tips och det blir nog inga rekar i obekanta ligor på ett bra tag. Dags att blicka framåt nu och glömma skräprekar som varit.

Napoli går fantastiskt bra i Serie A för tillfället där man är obesegrade i 7 raka omgångar varav 5 har varit vinster. Det har gjort att man nu är uppe på andra plats i tabellen endast 5 poäng bakom Juventus på förstaplatsen. I kväll är det dock Europa League på programmet där man nu är framme i slutspelsomgångarna och 16-delsfinal. Napoli har i gruppspelet valt att lufta några av de spelare som inte fått så mycket speltid i ligan men nu ser det ut som man satsar på en starkare trupp.

Uttagna till kvällens match är:

De Sanctis, Rosati, Britos, Campagnaro, Cannavaro, Gamberini, Rolando, Donadel, Dzemaili, El Kaddouri, Hamsik, Inler, May, Mesto, Zuniga, Calaiò, Cavani, Pandev.

Saknas gör anfallaren Lorenzo Insigne som är sjuk.

Viktoria Plzen gick mycket bra i gruppspelet i Europa Leaue och vann faktiskt sin grupp före storheter som bl a Atletico Madrid. Man ska dock ha i åtanke att Atletico sällan hade med sina stjärnor samt att de andra lagen i gruppen var förhållandevis svaga Academica och Hapoel Tel Aviv. Man leder dock den inhemska ligan och är på inget sett ett dåligt lag. Man har dock inte spelat någon ”riktig” match sedan början av december förra året och har fått vässa formen i träningsmatcher istället. Det gör att man knappast kan vara på topp här och får därför det tufft.

Liga: Europa League
Match: Napoli – Viktoria Plzen
Speltips: Napoli AH -1
Odds: 1.80 @ Bet365
Högsta odds: 1.88 @ Pinnacle
Insats:
3/10 units
Matchstart:
19.00
Resultat: 0-3 förlust…

4 Kommentarer

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen