Dagens bästa spel

1860 München då?

Ja, vad ska man säga, när Napoli får stryk med 0-3 hemma mot Viktoria Plzen då känns det nästan som att en förbannelse vilar över en. Så är det ju självklart inte men det känns otroligt tungt just nu, så illa att jag har slut på ursäkter till alla som ryggat. Jag får helt enkelt bara fortsätta reka och hoppas att det vänder.

Den här gången vänder vi blickarna mot tyska Bundesliga II där 1860 München har hemmamatch mot Bochum i den 22:a omgången. Den forna storklubben 1860 har alltså ramlat ner i andradivisionen och kämpar nu förtvivlat för att ta sig tillbaka upp i finrummet i Bundesliga igen. Man startade dock illa efter vinteruppehållet med en 0-1 förlust hemma mot Kaiserslautern men hade fått bättre fart till bortamatchen mot Duisburg i lördags som man till slut vann med 3-1. Man har också sett om sitt hus under januarifönstret och lånat in försvararen Malik Fathi (Mainz), mittfältaren Ola Kamara (SV Ried) och anfallaren Rob Friend (Eintracht Frankfurt). Alla tre går rakt in i startelvan även om Friend just nu är skadad. En annan positiv nyhet är att skyttekungen Benjamin Lauth nu är tillbaka efter 4 matchers avstängning och enligt tränaren Alexander Schmidt går rakt in i startelvan trots att laget gjorde tre mål senast.

Bochum har haft problem i omstarten och fick stryk hemma mot jumbon Jahn Regensburg med 0-2 i söndags. En stor grund till detta är att man har väldiga problem med skador och nu även har mittfältaren Cristoph Dabrowski avstängd efter sitt röda kort senast. Förutom Dabrowski saknas försvararen Patrick Fabian, mittfältarna Yusuke Tasaka, Michael Ortega, Slawomir Freier samt anfallaren Selim Gündüz och lagets två bästa målskyttar Zlatko Dedic och Mirkan Aydin.

Den första tanken var att gå på raka ettan men jag fegade till slut ur för att slippa ännu en totalförnedring. Spelet blir istället att 1860 München ska göra över 1.5 mål – så den här gången kan jag i alla fall garantera att det inte kommer bli miss med mer än två mål (snett leende…).

Liga: 2. Bundesliga
Match: 1860 München – Bochum
Speltips: 1860 München över 1.5 mål
Odds: 1.83 @ Bet365
Högsta odds: 1.95 @ WilliamHill
Insats: 3/10 units
Matchstart:
18.00
Resultat: 0-1 förlust…

2 Kommentarer

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen