Dagens bästa spel

BLGM i CL

Arsenal må ha varit laget som stoppade Speldjävulen från 13 rätt på Stryktipset (hade 1X på kupongen) i lördags men då vilade Arsene Wenger ett antal av sina stjärnor och i kvällens Champions League-möte med Bayern München kan vi räkna med bättre fart då Cazorla, Podolski, Wilshere och Walcott är tillbaka i startelvan. Försvaret är dock något försvagat i och med att nyförvärvet Nacho Monreal saknas då han redan spelat Champions League med Malaga den här säsongen. Kieran Gibbs är skadad men Carl Jenkinson är tillbaka efter avstängning.

Bayern München är i extremt fin målform för dagen och har gjort två eller fler mål i sina elva senaste matcher. Framförallt är det Mario Mandzukic som verkligen är i slag – han har gjort hela 7 mål på sina 6 senaste matcher. Till sin hjäp har han Thomas Müller och Toni Kroos som båda har varit regelbundna målgörare den här säsongen. Samtidigt har man lite småproblem i fösvaret då Jerome Boateng är avstängd och Holger Badstuber är skadad.

Med starka anfallsuppsättningar och problem i försvarslinjerna i båda lagen känns det här som en lämplig match att spela på att båda lagen gör mål.

Liga: Champions League
Match: Arsenal – Bayern München
Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.73 @ Bet365
Högsta odds: 1.73 @ Bet365
Insats: 3/10 units
Matchstart:
20.45
Resultat: 1-3 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen