Dagens bästa spel

5 tongivande spelare borta i Wolfsberger AC

Ried fick en perfekt omstart på österrikiska Bundesliga efter vinteruppehållet då man enkelt avfärdade jumbon Wacker Innsbruck med 3-0 i lördags. Detta trots att man fick man fick mittfältaren Gernot Trauner utvisad redan i den 30:e minuten och fick spela resten av matchen med 10 man. Man har vid seger i kväll rejält häng på Europa League-platserna och kommer vara mycket taggade inför uppgiften mot Wolfsberger. Läget i laget ser bra ut och förutom att Trauner är avstängd har man en fullt frisk trupp. Dessutom har man värvat förre storstjärnan Ivica Vastic 20-årige son Toni, som är anfallare och närmast kommer från Bayern München (var även tidigare ungdomsproffs i Blackburn Rovers) där han höll till i andralaget.

Wolfsberger AC gör ikväll sin första match efter vinteruppehållet då matchen mot Salzburg i lördags blev inställd p.g.a. dåligt väder – så vi får sätta ett stort frågetecken kring formen. Vad vi vet dock är att man avlutade höstsäsongen illa och endast lyckade skrapa ihop 3 poäng på de 5 avslutande matcherna. Inte nog med det så har man inte mindre än 4 tongivande spelare avstängda här. Det handlar om spanjorerna Solano (b), Jacobo (mf) och De Paula (mf) samt österrikaren Manuel Kerhe (mf). Dessutom är lagets bäste målskytt Christian Falk (10 mål) ljumsskadad och kommer inte riskeras. Riktigt tunga avbräck alltså och det går inte att tro på annat än hemmaseger här.

När man lyssnar till försnacket så känns det nästan som bortalaget givit upp på förhand. Oddset har sjunkit ganska kraftigt under dagen så vi får ta Asian Handicap -1. Speldjävulen har svårt att tro att det inte skulle bli åtminstone pengarna tillbaka.

Liga: Bundesliga (Österrike)
Match: Ried – Wolfsberger AC
Speltips: Ried AH -1
Odds: 1.90 @ Bet365
Högsta odds: 1.94 @ Pinnacle
Insats:
5/10 units
Matchstart:
18.30
Resultat: 1-1 förlust…

Det är nu endast tre dagar kvar innan röstningen stänger (fredag) i Betssons tävling ”Sveriges bästa bettingblogg 2012”. Gillar ni det ni läser och har några minuter över får ni väldigt gärna rösta på Speldjävulen genom att klicka på knappen nedan, välja Speldjävulen och sedan klicka ”Rösta”. Tack!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen