Dagens bästa spel

Speldjävulen – Sveriges bästa bettingblogg 2012?

I dag är sista dagen att rösta innan Betsson utser ”Sveriges Bästa Bettingblogg 2012”. Jag tänkte därför ta tillfället i akt att en sista gång be er som inte redan röstat, och gillar det ni läser, att lägga er röst på Speldjävulen. Det skulle vara en stor ära och framförallt en rejäl morot att fortsätta skriva.

Det blir dessvärre ingen rek ikväll då jag är på resande fot men imorgon är Speldjävulen tillbaka. Då startar även Tips-SM och det ska vi naturligtvis vara med i! Ett förslag kommer komma upp på bloggen under lördagen.

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen