Dagens bästa spel

Watford och Brighton

Watford har under familjen Pozzos ägarskap, Gianfranco Zolas trygga ledning och med 11 inlånade spelare i truppen överraskat de flesta i Championship i år. Laget har klättrat ända upp till en tredjeplats i tabellen efter tre segrar och en oavgjord på sina fyra senaste matcher. Man har en mycket stark anfallsuppsättning med tjecken Matej Vydra (19 mål) och Troy Deeney (15 mål) och en i övrigt stark, om än något ungdomlig, trupp. I de bakre leder huserar svenske Joel Ekstrand och när Zola nu inte har några nya skador eller avstängningar, utan återigen kan välja en startelva från en oförändrat trupp, är chanserna till tre nya poäng mycket goda.

Dagens motståndare Derby har en något vacklande form där man inte vunnit på fyra raka ligamatcher och dessutom har stora problem med skador i backlinjen. Mark O’Brien, James O’Connor och Shaun Barker saknas återigen och senast fick även Kieron Freeman stiga av och han blir nu borta en månad. Som om inte det vore nog så har Gareth Roberts en match kvar på sin avstängning och det är inte heller troligt att Jake Buxton, som förvisso är tillbaka i träning, kommer starta. Även mittfältstalangen Will Hughes är ett frågetecken inför dagens match.

Liga: Championship (England)
Match: Watford – Derby
Speltips: 1
Odds: 1.73 @ Bet365
Högsta odds: 1.76 @ Pinnacle
Insats:
3/10 units
Matchstart:
16.00
Resultat: 2-1 VINST!!

I övrigt kommer Speldjävulen även spela Brighton hemma mot Burnley. Brighton har en av ligans starkaste trupper och får nu tillbaka tre nyckelspelare i bästa målskyttarna Craig Mackail-Smith och Ashley Barnes samt kaptenen Gordon Greer. Det bör räcka långt mot ett Burnley som är lite på dekis.

Liga: Championship (England)
Match: Brighton – Burnley
Speltips: 1
Odds: 1.95 @ Bet365
Högsta odds: 2.00 @ Pinnacle
Insats:
3/10 units
Matchstart:
16.00
Resultat: 1-0 VINST!!

Som bekant drar även Tips-SM igång idag. Nedan följer Speldjävulens rad.

Tips-SM 23 februari

Resultat: 10 rätt

2 Kommentarer

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen