Dagens bästa spel

Problem i Olhanense bäddar för Nacional

Nacional har efter bottennappet hemma mot jumbon Moreirense (förlust 1-2) tagit sig samman och gjort bra resultat mot både Benfica (2-2) och Pacos Ferreira (1-1) även om det inte blivit någon seger. Bättre läge nu när Olhanense kommer på besök, framförallt som man får tilbaka backen Fernando Marcal (avstängd senast) och anfallaren Ladji Keita. Saknas gör fortfarande mittfältaren Dejan Skolnik.

Olhanense har stora ekonomiska problem för tillfället vilket ledit till uteblivna löner för spelarna. Ingen motivationshöjare direkt och när man dessutom fick en skada på mittfältaren Fernando Alexandre senast i tillägg till redan skadade Yontcha, Luis Abdi, Luís Filipe, Nuno Piloto and Ivanildo ser det inte allt för lovande ut.

Speldjävulen tror att Nacional gnetar sig till en seger här.

Liga: Primeira Liga (Portugal)
Match: Nacional – Olhanense
Speltips: 1
Odds: 1.73 @ Bet365
Odds: 1.73 @ Bet365
Insats: 3/10 units
Matchstart:
17.00
Resultat: 3-1 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen