Dagens bästa spel

St. Johnstone testas

St. Johnstone har på allvar tagit upp jakten på andraplatsen bakom överlägsna Celtic i skotska Premier League. Senast lyckades man gneta till sig en 1-0-seger hemma mot St Mirren och tränaren Steve Lomas hoppas nu kunna ha tilbaka både Dave MacKay (på bänken senast) och mittfältaren Chris Millar i startelvan. Mittfältaren Murray Davidson är dock avstängd och försvararen Callum Davidson är ett frågetecken p.g.a. sjukdom. Sedan tidigare är Gary Miller och Jamie Adams borta.

Dundee är hopplöst sist i tabellen vilket gjorde att klubbledning till sist fick nog förra veckan och sparkade tränaren Barry Smith. Smith har tillfälligt ersatts med orutinerade f.d. spelaren John Brown, vars enda tidigare tränarjobb var för Clyde i 2009. Han har nu en extremt tuff uppgift framför sig då laget endast lyckats skrapa ihop 14 poäng på 27 spelade matcher och har hela 15 poäng upp till St. Mirren på näst sista plats. Dessutom har man en hel del skador som stör och saknar Stephen O’Donnell, Mark Kerr, Jamie McCluskey och Carl Finnigan. Lewis Toshney är dock tillbaka.

Speldjävulen tror att St. Johnstone är starka nog att ta en ny trepoängare här trots att managerbyten brukar ge en liten reaktion.

Liga: Premier League (Skottland)
Match: Dundee – St. Johnstone
Speltips: 2
Odds: 1.80 @ Bet365
Högsta odds: 1.85 @ WilliamHill
Insats: 3/10 units
Matchstart:
20.45
Resultat: 2-2 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen