Dagens bästa spel

Derby ingen match för Club Brügge

Det är i kväll derbydags i Brygge då Cercle och Club drabbar samman på Jan Breydel-stadion. Stadion är hemmaarena för båda klubbarna och således raderas hemmafavören så gott som ut vilket kan vara värt att ta i beaktning. Tittar vi i tabellen så hittar vi Cercle Brügge djupt förankrade i botten med endast 14 inspelade poäng på 16 matcher och med 5 raka förluster i bagaget. Dessutom har man tappat bäste målskytten Eidur Gudjohnsen till just Club Brügge och chanserna att klara sig kvar i högstaligan får anses som försvinnande små. Till kvällens match saknas dessutom Joey Godee och Joaquin Boghossian.

Även Club Brügge har haft en del problem i år och hade bl a en bedrövlig period i oktober förra året då man förlorade hela 5 raka ligamatcher. Det är inte något man är van vid och spelet har också stämt bättre på slutet. En av anledningarna till detta var att man öppnade plånboken rejält i januari och lade över 80 miljoner kronor på spelarköp. Man plockade förutom Gudjohnsen även in försvarna Duarte och De Boeck samt mittfältaren Adu. Till dagens match får man dessutom tillbaka mittfältaren Jonathan Blondel och anfallaren Meme Tchite från skador.

Speldjävulen tror att Club Brügge är alltför starka här och vinner derbyt tämligen enkelt. Spelet blir därför Asian Handicap -1 på bortalaget så ska åtminstone pengarna tillbaka vara ganska säkra.

Liga: Pro League (Belgien)
Match: Cercle Brügge – Club Brügge
Speltips: Club Brügge AH -1
Odds: 1.80 @ Bet365
Högsta odds: 1.85 @ Pinnacle
Insats:
3/10 units
Matchstart:
20.30
Resultat: 0-3 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen