Dagens bästa spel

Ekonomiska problem i Polonia

Polonia Warszawa har stora ekonomiska problem för tillfället och har därför varit tvungna att göra sig av med ett antal duktiga spelare under vinteruppehållet. Sergey Golyatkin, Djordje Cotra, Lukasz Teodorczyk, Marcin Baszczynski, Isidoro, Aviram Baruchyan, Tomasz Brzyski, Edgar Cani och Vladimer Dvalishvili har alla lämnat klubben och även om nya spelare har tillkommit så är man rejält försvagade och får därmed svårt att fortsätta hänga med i toppen av tabellen. Första ligamatchen efter vinteruppehållet slutade med 1-1 hemma mot Lechia Gdansk, sedan man legat under med bara ett par minuter kvar att spela. Nu blir det betydligt tuffare då en resa till Poznan och möte med Lech väntar. Man saknar nu även Jacek Kielb som är på lån från just Lech och därför inte får spela. Man har tagit tre nya spelare på lån i veckan – Peter Grzelczak (Lechia Gdańsk), Krzysztof Kopciński (Wisla Plock) and Peter Piekarski (GKS Belchatow) men har tappat Adam Kokoszka som istället skrivit på för Slask Wroclaw.

Lech Poznan ligger tvåa i tabellen, endast en poäng efter Legia Warszawa, och öppnade vårsäsongen på ett imponerande sätt då man slog tillbaka Ruch Chorzow med 4-0 på bortaplan. Ny i laget är Kasper Hämäläinen som närmast kommer från Djurgården och som verkligen fått en flygande start på sin karriär i Polen med mål både i träningsmatcher såväl som i första ligamatchen senast. Man har även värvat Lukasz Teodorczyk från dagens motståndare Polonia så han missar den här matchen enligt kontraktskrivningen.

Speldjävulen tycker det mesta talar för hemmalaget här och spelar därför Lech i Asian Handicap -1 till godkänt odds.

Liga: Ekstraklasa (Polen)
Match: Lech Poznan – Polonia Warszawa
Speltips: Lech Poznan AH -1
Odds: 2.00 @ Bet365
Högsta odds: 2.14 @ Pinnacle
Insats:
3/10 units
Matchstart:
20.45
Resultat: 0-1 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen