Dagens bästa spel

Litet spel på Macclesfield

Macclesfield har fått över en vecka på sig att slicka såren efter den chockerande 0-4-förlusten mot Gateshead seanast. Detta på grund av att matchen mot Grimsby i lördags blev inställd och man har nu alltså haft chansen att ladda om batterierna. I Gateshead-matchen fick man klara sig utan avstängde förstemålvakten Rhys Taylor som nu är tillbaka mellan stolparna och det är en klar förstärkning. Macclesfield har fortfarande en liten chans att nå playoff men då krävs det definitivt seger ikväll. Att man vill visa hemmapubliken att fiaskot mot Gateshead var en engångsföreteelse råder det inget tvivel om och tränaren Steve King har alla utom backen Carl Martin tillgängliga för spel.

Lincoln har haft dålig form under en längre tid och fick till slut nog och sparkade tränaren David Holsworth. Han ersattes förra veckan av f.d. Macclesfield-tränaren Gary Simpson som direkt agerade och plockade in Tony Diagne och Nat Brown på lån från sin gamla klubb. De båda gjorde debut senast men får alltså inte spela ikväll då de fortfarande tillhör hemmalaget. Ny i laget är Todd Jordan som kommer från Parkgate i en av de lägre divisionerna i det engelska ligasystemet och går rakt in i truppen till kvällens match.

Lincoln med lite mindre vila i benen och med två ordinarie spelare utanför laget får nog tufft att hävda sig här. Ändå blir det bara en liten slant på den här då den inte känns helt hundra.

Liga: Conference League (England)
Match: Macclesfield – Lincoln
Speltips: 1
Odds: 1.80 @ Bet365
Högsta odds: 1.83 @ BetVictor
Insats:
2/10 units
Matchstart:
20.45
Resultat: 2-1 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen