Dagens bästa spel

Kapfenberg vinner igen

Nästjumbon Kapfenberg fick en riktig pangstart på vårsäsongen i österrikiska andradivisionen när man fullkomligt pulvriserade tvåan St. Pölten med hela 7-1. Bedriften gjordes inte mindre av att det var på bortaplan och det verkar som att nye tränaren Klaus Schmidt har hittat rätt direkt. En viktig del i det nya bygget är värvningen av målvakten Andreas Lukse från konkurrenten FC Lustenau samt slovenske anfallaren Dragan Jelic (mål direkt) som hämtats från Mura 05. Även brasse Ronivaldo Bernardo och montenegren Argzim Redzovic har anlänt till truppen. Från segermatchen mot Pölten får man även tillbaka backen David Sencar som var avstängd då. Sedan tidigare är Rene Pitter, Thomas Csobadi, Ismael Barragán, Thomas Burgstaller och Sanel Kuljic borta p.g.a. skador.

Blau-Weiss Linz är sist i tabellen och nu hela 6 poäng efter Kapfenberg på den så viktiga kvalplatsen. Man gjorde det ok i omstarten och fick 1-1 hemma mot Lustenau men kan nu få klara sig utan backen Michael Guselbacher som fick hjärnskakning senast samt mittfältaren Harun Sulimani. Definitivt borta är nyförvärvet Michael Wojtanowicz.

Speldjävulen tror att Kapfenberg rider på framgångsvågen och ser till att utöka avståndet ner till Blau-Weiss i botten.

Liga: 1. Liga (Österrike)
Match: Kapfenberg – BW Linz
Speltips: 1
Odds: 1.73 @ WilliamHill
Högsta odds: 1.73 @ WilliamHill
Insats: 2/10 units
Matchstart:
18.30
Resultat: 1-0 VINST!!


William Hill Sports

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen