Dagens bästa spel

Gateshead lämnar bottenträsket

Gateshead har efter en bedrövlig period i början av året nu hittat tilllbaka till spelet. Först besegrade man Macclesfield med 4-0 på bortaplan och senast vann man med 2-0 hemma mot formstarka topplaget Kidderminster och bröt deras 7 matcher långa segerrad. Däremellan fick man förvissa se sig besegrade hemma av ett annat formstarkt lag, Braintree, men känslan är ändå att laget är kraftigt på gång igen och nu vill lämna bottenträsket bakom sig.

Hyde har en något märklig säsong bakom sig där man började illa, hittade kalasform i december och nu står bokförda för fem raka förluster. Det har gjort att man återigen är rejält inblandade i bottenstriden och det finns en klar risk att man åker ur divisionen. Man har ett tungt avbräck i dag då mittbacken Kelvin Lomax valt att lämna klubben och flytta till Australien, annars har man inga nya skador eller avstängningar.

Speldjävulen tycker oddset på Gateshead är klart bra och går in på raka ettan här.

Liga: Conference League (England)
Match: Gateshead – Hyde
Speltips: 1
Odds: 1.91 @ Bet365
Högsta odds: 2.10 @ Ladbrokes
Insats: 3/10 units
Matchstart: 16.00
Resultat: 3-0 VINST!!

För övrigt så ser Speldjävulens rad till Tips-SM ser ut så här:

Tips-SM 9 mars 2013

Resultat: 10 rätt

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen