Dagens bästa spel

Gattusos Sion vinner

Sedan tränaren Victor Munoz fick sparken efter 0-4-förlusten mot FC Thun för ett par veckor sedan är det italienaren, och f.d. Milan-spelaren Gennaro Gattuso, som tagit över vid rodret i Sion. Tanken är att Gattuso tills vidare ska vara spelande tränare i klubben. Det började också bra med en seger i cupen mot dagens motståndare Lausanne men senast blev det förlust borta mot formstarka FC Zürich. Nu är det alltså återigen Lausanne som står för motståndet och då ska chanserna till 3 poäng vara goda.

Lausanne har nämligen en hel del problem med skador och saknar flera nyckelspelare till dagens batalj. Målvakten Anthony Favre, försvararna Jerome Sonnerat och Sebastien Meoli sam mittfältarna Michel Avinzini och Gabri är alla borta p.g.a. skador. När man dessutom är både form- och bortasvaga blir det svårt att tro på laget här.

Klar fördel för Sion här enligt Speldjävulen alltså och raka ettan spelas.

Liga: Super League (Schweiz)
Match: Sion – Lausanne
Speltips: 1
Odds: 1.73 @ Bet365
Högsta odds: 1.85 @ Pinnacle
Insats:
3/10 units
Matchstart:
13.45
Resultat: 0-1 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen