Dagens bästa spel

Båda lagen gör mål i Championship

Burnley har tidigare under säsongen haft stora problem med skador men börjar nu så smått få tillbaka lite spelare. Man har även lånat in svenske landslagsyttern Alexander Kacaniklic från Fulham, vilket naturligtvis höjer kvaliteten i laget en hel del. Det fanns dessutom redan en hel del skickliga offensivt lagda spelare i laget – tvåan i skytteligan Charlie Austin (22 ligamål), Martin Paterson och Junior Stanislas för att nämna några. Man har fortfarande en liten chans på kvalplats till Premier League och kommer garanterat sätta full fart direkt från början.

Hull är i riktigt bra slag målmässigt och har inte gått mållösa av planen på 8 ligamatcher (7 gjorda mål i de två senaste). En stor del i detta har den nye egyptiske landslagsanfallaren Gedo haft med sina 5 mål på 7 matcher. Men inte bara Gedo har visat sig vara ett lyckoköp utan även George Boyd, införskaffad från Scunthorpe, har bidragit med 2 mål på 2 starter. Inget tyder väl egentligen på att målformen inte skulle hålla i sig här.

Spontant känns det här som en match där båda lagen ska kunna smälla in minst en boll var. Att båda lagen gör mål i matchen får också bli dagens bästa spel, om än med lite lägre insats.

Liga: Championship (England)
Match: Burnley – Hull
Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.83 @ Bet365
Högsta odds: 1.91 @ Coral
Insats:
2/10 units
Matchstart:
20.45
Resultat: 0-1 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen