Dagens bästa spel

Luton besegrar svaga Hyde

Luton åkte på en rejäl baksmälla efter sina FA-cup-framgångar, där laget gick ända fram till åttondelsfinal. I februari tog man endast två poäng på 6 ligamatcher och åkte ur såväl FA-cupen som FA Trophy. Man hann också under den här tiden hunnit byta manager då Paul Buckle avgick av personliga skäl och ersattes av John Still, tidigare tränare i League 2-laget Dagenham & Redbridge. Still har fått en bra start på sin sejour i klubben och är fortfarande obesegrad efter 3 matcher. Trots att det inte blev seger hemma mot Hereford senast var Still framförallt nöjd med spelet i andra halvlek då man spelade ett snabbare och rakare spel. Till kvällens match kan han ha tillbaka backen Wayne Thomas och hoppas även att anfallaren Scott Rendell kan spela trots skadan han ådrog sig i lördags. Försvararen Janos Kovacs och anfallaren Jon Shaw är dock inte tillgänglig.

Hyde är inne i en riktigt tung period nu och har förlorat 6 raka matcher i ligan. Det har gjort att man halkat ner under nedflyttningsstrecket och det är svårt att hitta några ljuspunkter efter de senaste insatserna. Man var förvisso med ganska länge i matchen mot Gateshead senast men fick till slut se sig besegrade med hela 3-0.

Luton är normalt sett starka hemma och Hyde är det lag i ligan som förlorat flest bortamatcher den här säsongen, hela 13 stycken. Det mesta talar alltså för en hemmaseger här.

Liga: Conference League (England)
Match: Luton – Hyde
Speltips: Luton AH -1
Odds: 1.77 @ Bet365
Högsta odds: 1.81 @ Pinnacle
Insats:
3/10 units
Matchstart:
20.45
Resultat: 1-2 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen