Dagens bästa spel

Red Bull Salzburg vinner

Admira Wacker har det mycket tufft för tillfället och har endast tagit 4 poäng på sina 13 (!) senaste ligamatcher. Man har tappat skyttekungen Philip Hosnier till Austria Wien och har inte alls lyckats ersätta honom. Nu i januari blev man även av med 18-årige anfallslöftet Marcel Sabitzer till Rapid Wien – kvar är förvisso Issiaka Ouedragogo, som gjort 5 mål så här långt, men han är skadad och kan inte spela i kvällens match. Han är inte heller ensam i rehabiliteringsrummet utan där finner vi även nyförvärvet Matus Mikus samt försvararen Gernot Plassnegger. Dessutom är en annan försvarare, Stephan Palla, avstängd.

Red Bull Salzburg är inne i en bra period just nu och är obesegrade i fyra raka matcher sedan vinteruppehållet. Senast gjorde man en en imponerande upphämtning mot Wacker Innsbruck, då man vände ett 0-2-underläge i halvlek till seger med 3-2. Man har anfallaren Jonathan Soriano i kanonslag, 4 mål på på 4 matcher, och ska normalt sett slå ett lag som Admira Wacker.

Speldjävulens form har inte varit imponerande de senaste dagarna men nu hoppas vi på en vändning.

Liga: Bundesliga (Österrike)
Match: Admira Wacker – Red Bull Salzburg
Speltips: Red Bull Salzburg AH -1
Odds: 2.00 @ Bet365
Högsta odds: 2.09 @ Pinnacle
Insats:
3/10 units
Matchstart:
18.30
Resultat: 1-1 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen