Dagens bästa spel

Bra chans för Ternana

Ternana har gått från en nedflyttningskandidat till att nu vara med och nosa på playoffplatserna till Serie A. Mycket av grunden till detta är det extremt starka försvaret som släppt in tredje minst mål i hela ligan. Segern borta mot Vicenza senast var viktig och det är nu endast 4 poäng upp till Brescia på sista kvalplatsen. Tränaren Domenico Toscana vill hest inte ändra ett vinnande lag men får tillbaka målfarlige mittfältaren Luigi Vitale (7 mål) som med största sannolikhet går in till vänster på mitten. Antonino Ragusa ersätter avstängde Stefano Botta på det centrala mittfältet.

Grosseto ligger sist i tabellen och har 10 poäng upp till säker mark. Formen är lite svårbedömd då man bjuder på “dödsryckningar” emellanåt och blan annat besegrade serieledande Sassuolo på bortaplan för ett par veckor sedan. Nu får man dock klara sig utan en kvartett med skadade spelare (Som, Ioro, Mancino och Jadid) samt försvararen Rolf Feltscher som blivit kallad till Venezuelas landslagssamling.

Ett ypperligt läge för Ternana att ta in ytterligare på lagen i toppen alltså och ettan spelas med liten insats.

Liga: Serie B (Italien)
Match: Ternana – Grosseto
Speltips: 1
Odds: 1.83 @ Bet365
Högsta odds: 1.93 @ Pinnacle
Insats:
2/10 units
Matchstart:
20.45
Resultat: 0-0 förlust…

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen