Dagens bästa spel

ÖSK sätter tonen direkt

Örebro är tillsammans med Hammarby storfavoriter inför årets säsong i Superettan. Med all rätt tycker Speldjävulen eftersom man fått behålla en stor del av den trupp som under fjoråret huserade i Allsvenskan. Man också fyllt på med spelare som Oscar Jansson (Shamrock Rovers), Erik Lund (på lån från IFK Göteborg) och Tobias Nilsson (Åtvidaberg), som ytterligare stärkt truppen. Kanske viktigaste av allt är att man fick förlänga lånet av anfallaren Alhassan “Crespo” Kamara från AIK. Han tillsammans med Shpetim Hasani måste anses som seriens absolut vassaste anfallskombination. Genrepet mot finska FC Inter slutade med en imponerande 2-0-vinst och man har även hunnit med att besegra kvällens motståndare Värnamo med 2-0 i Svenska Cupen.

IFK Värnamo har en ny tränare i Sören Åkeby men “Snuffe” har ännu så länge inte fått sitt spelsystem att sitta hos spelarna. Man har haft det tungt på försäsongen med bl a flera storförluster i Svenska Cupen. I genrepet blev det förlust mot div 1-laget Lunds BK och Speldjävulen tror att man får ett tuff start på säsongen. Man får dessutom klara premiären utan både försvararen Erik Ferman och mittfältaren Elmin Kurbegovic. Dock har man värvat rutinerade anfallaren Pär Cederqvist och hans kvalitet skrattar man inte bort hursomhelst.

Speldjävulen tror att Värnamo med ett nytt spelsystem får det mycket svårt i inledningen av säsongen. Örebro bör med andra ord vinna det här ganska klart.

Liga: Superettan (Sverige)
Match: Örebro – Värnamo
Speltips: Örebro AH -1
Odds: 1.80 @ Bet365
Högsta odds: 1.85 @ Pinnacle
Insats: 3
/10 units
Matchstart:
19.00
Resultat: 2-0 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen