Dagens bästa spel

Mansfield mot League 2

Mansfield hade en nästan osannolik svit på 12 raka segrar i Conference League innan det blev stryk borta mot Wrexham näst senast. Laget hämtade sig dock snabbt och tog en övertygande 4-0-seger borta mot Barrow i lördags. Vid vinst i kvällens match mot Macclesfield övertar man serieledningen från Kidderminster med en match mindre spelad och bara 3 omgångar kvar av säsongen. Det är därmed av förklarliga skäl en viktig match som stundar i afton och hemmalaget är med skyttekungen Matt Green i måltagen (4 mål på 3 matcher) ett lag som är extremt svårstoppat.

Macclesfield har inget annat än äran att spela för och det har verkligen visat sig på formen på slutet, som varit bedrövlig. Man har gått 5 raka ligamatcher utan vinst och får klara de avslutande omgångarna utan både skyttekungen Matthew Barnes-Homer (18 mål) och anfallskollegan Amaris Morgan-Smith. Mittfältaren Kieran Murtagh är dock tillbaka efter avstängning.

Det känns som Mansfield står för både motivation och klass här. Man är dessutom ligans bästa hemmalag med 15 vinster på 21 matcher. Speldjävulen har svårt att se bortalaget få med sig några poäng från det här mötet.

Liga: Conference League (England)
Match: Mansfield – Macclesfield
Speltips: Mansfield AH -1
Odds: 1.90 @ Bet365
Högsta odds: 1.92 @ Pinnacle
Insats:
3/10 units
Matchstart:
20.45
Resultat: 3-1 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen