Dagens bästa spel

Går emot Macclesfield igen

Newport har säkrat en playoffplats till League 2 och har fortfarande en mikroskopisk chans att vinna serien och nå direktuppflyttning. Tränaren Justin Edinburgh har sagt att så länge man har en chans att vinna serien kommer man satsa fullt ut och inte vila några spelare. Speldjävulen tar honom på hans ord och räknar med en stark elva till kvällens match. I potten för den som kommer två i ligan ligger dessutom att möta 5:an i kvalet. Så några större motivationsproblem ska det inte behöva vara i hemmalaget. Skyttekungen Andy O’Connor (18 mål) har haft svårt att hitta målet på slutet och bara gjort ett mål på sina 10 senaste matcher. Räkna med att det lossnar snart igen, kanske redan ikväll?

Macclesfield var chanslösa mot Mansfield senast och tränaren John Askey har en mycket tunn trupp till sitt förfogande. Skyttekungen Matthew Barnes-Homer och Amari Morgan-Smith är borta för resten av säsongen och laget, som ligger lite i ingenmansland, har usel form för dagen. Förlusten senast var tredje raka nederlaget och man har endast tagit 2 poäng på sina 6 senaste ligamatcher. Nu har man en lång resa i benen och är dessutom slitna efter att ha spelat match så sent som i tisdags. Detta bör vara en alltför tuff uppgift för bortalaget.

Liga: Conference League (England)
Match: Newport – Macclesfield
Speltips: 1
Odds: 1.83 @ Bet365
Högsta odds: 1.83 @ Pinnacle
Insats:
3/10 units
Matchstart:
20.45
Resultat: 4-1 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen