Dagens bästa spel

Chelmsford har hittat tillbaka

Chelmsford hade några bedrövliga veckor i slutet av mars och början på april då man förlorade tre ligamatcher i rad. Det gjorde att man halkade ner till en femteplats i tabellen och den till synes klara playoffplatsen nu helt plötsligt var i fara. Det var därför många som drog en lättnadens suck när man tog en övertygande seger borta mot Eastbourne senast. Viktigt var också att skyttekungen Jamie Slabber (17mål) var tillbaka i laget och tillbaka bland målskyttarna, efter några mållösa matcher. Man får förvisso klara sig utan avstängde kaptenen Kenny Clark (avstängd även mot Eastbourne) här men annars har tränaren Glenn Pennyfather en full trupp till sitt förfogande.

Tonbridge huserar i de nedre regionerna av tabellen och får se upp så att man inte åker ännu längre ner i seriesystemet. Efter fyra raka ligamatcher utan seger tog man en viktigt trepoängare hemma mot svaga Staines senast. Man har en giftig anfallare i Francis Collin (17 mål) men i övrigt en tunn trupp som testas rejält då man hade match så sent som för två dagar sedan.

Speldjävulen tror att hemmastarka Chelmsford nu har hittat tillbaka till formen och därmed bör kunna besegra bortasvaga Tonbridge.

Liga: Blue Square Bet South (England)
Match: Chelmsford – Tonbridge
Speltips: Chelmsford AH -1
Odds: 2.15 @ Bet365
Högsta odds: 2.15 @ Bet365
Insats: 2/10 units
Matchstart:
20.45
Resultat: 2-1 Push . Insatsen tillbaka.

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen