Dagens bästa spel

Eastleigh jagar playoff

Eastleigh är i prima slag för dagen och har tagit 18 poäng av 20 möjliga på sluet. Det har gjort att man nu på allvar hotar lagen på playoffplats. Vid vinst i dag går man faktiskt förbi Weston-super-Mare, upp på femte plats och tillika sista kvalplatsen till Conference League (Blue Square Bet Premier). Giftige Jai Reason (17 mål) är i måltagen och blir tillsammans med Chris Zebroski och Craig McAllister svårstoppade i afton.

För gästerna Bromley är läget annorlunda. Man är det formsvagaste laget i ligan med 6 raka förluster, bara ett mål framåt och 14 insläppta. Det har gjort att man nu är i riskzonen för nedflyttning. Lättare blev det inte av att man fick både Marlon Patterson och Sanchez Ming utvisade senast och som därmed är avstängda här. Två rejäla avbräck för bortalaget alltså som om man inte hade nog med problem.

Speldjävulen tror att ett hungrigt Eastleigh vinner det här ganska komfortabelt.

Liga: Blue Square Bet South (England)
Match: Eastleigh – Bromley
Speltips: Eastleigh AH -1.5
Odds: 2.10 @ Bet365
Högsta odds: 2.10 @ Bet365
Insats: 3/10 units
Matchstart:
20.45
Resultat: 3-o VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen