Dagens bästa spel

Starkt spel på Karlsruhe

Karlsruhe har rekats med framgång på bloggen tidigare och ikväll är det dags att lita på laget ännu en gång. Man är kvar i toppen av tabellen, men det har blivit väldigt tight däruppe sedan man fick stryk av tvåan Preußen Münster senast. Man är nu ett jagat villebråd, med endast 5 poäng ner till Osnabrück på fjärde plats, med 4 matcher kvar att spela. Man har dock en lämplig uppgift ikväll när ett skadedrabbat Chemnitzer kommer på besök. Man får också tillbaka sin holländske skyttekung Koen van der Biezen (13 mål) som var avstängd senast och hans samspel med duktige mittfältaren Hakan Calhonoglu kan bli avgörande.

Chemnitzer har en helt ok säsong bakom sig (6:e plats), men har nu inte längre något att spela för. Man är också hårt drabbade av skador och avstängningar till kvällens match. Bäste målskytten Anton Fink (18 mål) fick rött kort näst senast och får inte spela och man har skador på målvakten Philipp Pentke, försvararen Thomas Birk och mittfältaren Fabian Stenzel och anfallaren Tino Semmer. Alla fem anses var nyckelspelare i laget och man bör därför få det oerhört tufft här.

Speldjävulen tror inte gästerna har mycket att hämta och smäller iväg 5 units på Karsruhe Asian Handicap -1, och räknar kallt med att minst få pengarna tillbaka.

Liga: 3. Liga (Tyskland)
Match: Karlsruhe – Chemnitzer
Speltips: Karlsruhe AH -1
Odds: 1.83 @ Bet365
Högsta odds: 1.83 @ Pinnacle
Insats:
5/10 units
Matchstart:
19.00
Resultat: 4-1 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen